Ibrahimović: Igranje protiv Gvardiolinih timova podiže mi adrenalin
Zlatan Ibrahimović

Posebna motivacija

Ibrahimović: Igranje protiv Gvardiolinih timova podiže mi adrenalin

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović priznao je da igranje protiv ekipa koje vodi Pep Gvardiola kod njega dovodi do ekstra motivacije i podizanja adrenalina.

Njih dvojica su sarađivali u Barseloni tokom sezone 2009/10, ali je Ibrahimović odlučio da ode u Milan, a zatim je u javnost iznio dosta kritika na račun Gvardiolinog rada.

“Kada igram protiv njegovog tima to je nešto što me posebno motiviše, podiže mi adrenalin. Nema tu ništa lično, to je samo dio igre“, rekao je Ibrahimović, prenosi AA.

Šveđanin je dodao da se Gvardiolin odnos prema njemu po dolasku u Barselonu brzo promijenio.

“U početku me stalno zvao i onda odjednom od jednog dana više nisam nikako igrao“, objasnio je popularni “Ibrakadabra“.

Ibrahimovićev sadašnji klub Mančester Junajted već je jednom sastao ove sezone protiv gradskog rivala Sitija, koji vodi Gvardiola. U nastavku sezone u Premier ligi očekuje ih još jedan duel. Prvobitno se trebao igrati 26. februara, ali je otkazan zbog obaveza Junajteda u FA klupu, pa će novi termin biti naknadno određen.

Ibrahimović, iako mu je 35 godina, igra sjajno ove sezone za “crvene đavole“. Odigrao je 41 takmičarsku utakmicu i postigao 26 golova. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.