Šta podrazumijeva drevna metoda za savršen seks?
Ilustracija

Popravite haos u krevetu

Šta podrazumijeva drevna metoda za savršen seks?

Ko misli da zna nešto o seksu u suštini nema pojma. Srećom, ima neko ko zna koje mjesto na tijelu može da napravi haos u krevetu, u pozitivnom smilu.

U kineskoj kulturu nije važna samo dobra tehnika i besumučno preznojavanje koje traje satima, već da čovjek aktivira dijelove tijela na koje obično zaboravlja u strastvenom zanosu, piše Index.

Akupunktura predlaže da se pritisne određeno mjesto na tabanu. Prema ovoj teoriji obezbjedićete zadovoljstvo svom partneru ili partnerki.

JLDktkqTURBXy80YzIyNTFlODliODAwYWE5Y2M4Njk2NGJlNTEzMWRmZC5qcGVnkZUCzQJsAMLD

Foto: Noizz.rs

Da se razumijemo nije poenta samo u tabanu jer u protivnom možete partneru i da perete noge u lavoru i da ubadate u tačku, ali slaba vajda.

Cilj zahtjeva malo vratolomije, ali sve za dobar seks. Dakle, poenta je da se istovremeno pritisne data tačka K1, ovo zvuči kao zadatak iz matematike, i da pružite oralni seks voljnoj osobi ili kres šemi.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.