NUDE kupaći kostimi: Apsolutni hit za ljeto 2017 (FOTO)
Ilustracija

Trendi modeli

NUDE kupaći kostimi: Apsolutni hit za ljeto 2017 (FOTO)

Nude kupaći kostimi su popularni još od prošlog ljeta, a ove godine će biti “must have” komad za plažu.

Kupaći kostimi u neutralnim, nude nijansama polako dostižu svoj vrhunac slave. Za ljeto će biti vrlo popularni i vjerujemo da će svaka moderna dama imati jedan u svom ljetnjem garderoberu, piše Ženski Magazin.

Bilo da će se sunčati pored bazena ili igrati odbojku na pijesku neke egzotične plaže, preporučujemo vam da pogledate koji modeli nude kupaćih kostima će biti pravi hit ovog ljeta.

Neka pripreme za odmor polako počnu!

1. Jednodijelni mrežasti kupaći

Ovaj vezeni jednodijelni kupaći kostim je seksi bez previše otkrivanja.

2. Dvodijelni kupaći sa neravnim ivicama

Slatki bikini sa izrezanim ivicama će biti pravi hit ovog ljeta. Bez mnogo tračica, u njemu ćete dobiti savršenu boju i izgledati super trendi.

3. Kupaći sa resama i nitnama

Iako su rese i nitne pravi hit među “klasičnom” odjećom, ovaj trend se prenio i na kupaće kostime. Rese mogu ukrašavati gornji ili donji dio, dok nitne mogu da budu svuda. Ovaj kupaći možete čak i sami napraviti.

4. Kombinacija bijele i bež

Jednodijelni kupaći sa zanimljivim isječkom još više dolazi do izražaja zbog dvije različite boje – bijele i bež. Ovo je savršena kombinacija sa kojom ne možete da pogriješite.

5. Seksi i jednostavan kupaći

U moka boji, kupaći sa dubokim dekolteom koji je suptilno prekriven trakama na vezivanje će vam stajati kao saliven, bilo da ćete uz njega obući šorts ili suknju i provesti dan ispijajući koktele, ili se sunčati i pozirati pored bazena.

6. Savršen kontrast: crno-nude

Klasična silueta bikinija, modernizovana sa ove dvije boje je odlična za sve dame koje žele trendi, ali jednostavan izgled.

7. Suptilan bikini

Bikini nalik na one koje smo nosile kada smo bile male je u trendu od prošle godine. Ne otkriva mnogo, a zbog savršene boje izgleda vrlo trendi.

8. Jednodijelni kupaći sa karnerima

Detalj sa karnerima na jednodijelnom kupaćem kostimu daje poseban izgled. Investirajte u kupaći koji ima ovaj zanimljiv dodatak na još zanimljivijem mjestu.

9. Kolor-blok neutralni kupaći

Još jedan kupaći suptilne siluete koji otkriva samo leđa. Kolor-blok varijanta sa plavom nijansom izgleda super moderno za ljeto.

10. Heklani bikini

Iako je ova vrsta kupaćih mnogo bolja za uživanje pored vode, nego za kupanje (zbog sušenja), ovaj model je morao da se nađe na listi zbog svoje ljepote. Savršen je za uživanje u plažnom baru, sunčanje ili odmaranje pored bazena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.