Promjene u Pinkovim zvijezdama: Evo ko je NOVI ČLAN i umjesto koga (FOTO)
Foto: Printskrin/Youtube

Promjene u Pinkovim zvijezdama: Evo ko je NOVI ČLAN i umjesto koga (FOTO)

U žiriju “Pinkovih zvijezda” došlo je do promjene, pa tako Zoricu Brunclik neko vrijeme nećemo gledati u muzičkom takmičenju!

Pjevačica će biti odsutna zbog turneje, a na njeno mjesto došao je neko ko će zasigurno napraviti neviđeni šou na malim ekranima.

Riječ je o Radiši Trajkoviću Đaniju koji je danas snimio svoju prvu emisiju, a poznavajući njega odlično će se snaći u ovoj ulozi.

"Pinkove zvezde. Počinjemo", napisao Đani iz svog apartmana koji je dobio u “Pinkovom” studiju u Šimanovcima.

 

@djanidjani321 је поделио/ла објаву дана

Jedino što ostaje da vidimo jeste kako će ostali prihvatiti njegov dolazak i hoće li biti varnica između njega i temperamentne Dare Bubamare.

Telegraf

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.