Na EXIT stiže novi zvjezdani talas uz Years & Years i Lost Frequencies!

Na EXIT stiže novi zvjezdani talas uz Years & Years i Lost Frequencies!

Britanska senzacija Years & Years potvrdila je svoj nastup na glavnoj bini EXIT festivala u petak, 7. jula.

Ovaj londonski trio svjetski mediji su jednoglasno proglasili jednim od najboljih novih bendova dok ih je čuveni NME nazvao “najvažnijim pop bendom 21. vijeka”.

Iza sebe već imaju rasprodate arene i nastupe na najvećim svjetskim festivalima, a do pojave još jedne zvijezde Exita, Rag'n'Bone Mana i njegovog albuma "Human", upravo je "Communion" od Years & Years bio najbrže prodavan debi album ove decenije!

 Na glavnoj bini Exita slušaćemo njihove hitove "Shine", "Desire", "Take Shelter", "Eyes Shut" i "Worship", kao i nove pjesme koje pišu zajedno sa elektro-pop ikonama Pet Shop Boys.

A na glavnu binu, i to iste noći kada nastupa i Alan Walker, dolazi još jedan majstor za hitove, belgijska superzvijezda Lost Frequencies!

Njegovi hitovi “Are you with me” i “Reality” koji broje stotine miliona YouTube pregleda, osvojili su većinu najvažnijih evropskih top lista. Nakon što je oduševio publiku na festivalima širom Evrope, uključujući Sea Dance festival prošlog ljeta, na ovogodišnji EXIT dolazi sa još nekoliko novih hitova među kojima su i "Beautiful Life", te nova verzija kultnog hita iz 90-ih "What Is Love"!

Žestoko će ove godine biti na glavnoj bini jer holandske bass superzvijezde Noisia donose svoj novi šou uživo pod istoimenim nazivom aktuelnom albuma "Outer Edges".

 Pored glavne, popunjava se i Fusion bina, koju pored kultnih pankera The Damned, ove godine pohodiće i jedna princeza, ali ne iz bajke, već iz njujorškog geta!

Pravo iz španskog Harlema na tvrđavu stiže hip-hop tandem Princess Nokia čiji hit "Kitana" je danas neizostavan na svim žurkama koje drže do sebe!

Ovaj projekat čine Destiny Ortiz, reperka čije su vještine došle do izraza kada je njen zvuk preuzeo Chris "Owwwls" Lare, poznat po produkciji za Azealiu Banks.

EXIT već nadmašio prošlogodišnju prodaju ulaznica

Iako je do festivala ostalo još skoro četiri mjeseca, prošlogodišnja rekordna prodaja ulaznica za EXIT već je nadmašila sredinu aprila prošle godine.

 Ulaznice za EXIT festival po promotivnoj cijeni od 58 eura, a prodaju se u mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta „Tobacco S Press" u 23 grada Crne Gore.

EXIT tim iduće godine spojiće čak četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Ljeto ljubavi 2017. Prvi u nizu je Sea Star, koji će se 26. i 27. maja održati u gradu Umagu, sljedeći je Revolution festival u Temišvaru, 2. i 3. juna, a odmah nakon EXIT festivala, od 6. do 9. jula, slijedi četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. jula!

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.