Cedevita i Partizan igraće prvu polufinalnu utakmicu Jadranske lige
Foto: Wikipedia

18. Mart

Cedevita i Partizan igraće prvu polufinalnu utakmicu Jadranske lige

Prva polufinalna utakmica Jadranske lige između Cedevite i Partizana igraće se 18. marta u Zagrebu, saopšteno je danas na sajtu regionalne košarkaške lige.

Utakmicama 26. kola sinoć je završen ligaški dio takmičenja u Jadranskoj ligi, a Crvena zvezda je prva skorom od 25 pobjeda i jednim porazom, što je rekord regularnog dijela. Druga je Cedevita sa 20 pobjeda i šest poraza, Partizan je treći sa 19 pobjeda i sedam poraza, dok pobjedu manje ima Budućnost na četvrtom mjestu. Iz lige je ispala Krka.

Prvo polufinale na programu je u subotu 18. marta od 19 časova u Zagrebu gdje će Cedevita dočekati Partizan. Dan kasnije Zvezda će od 19 časova u Beogradu igrati protiv Budućnosti.

Partizan će u drugoj utakmici 25. marta od 20 časova u Beogradu igrati protiv Cedevite, a tri dana kasnije Budućnost će od 18.30 u Podgorici dočekati Zvezdu.

Polufinalna serija igra se na dvije pobede, a moguće treće utakmice na programu su 1. aprila u Zagrebu odnosno 4. aprila u Beogradu.

 

Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.