Grupa Jesenjin predstavila spot za pjesmu ''Ona te ne voli'' (VIDEO)
Scena iz spota

KIC „Budo Tomović“

Grupa Jesenjin predstavila spot za pjesmu ''Ona te ne voli'' (VIDEO)

Podgorička rok grupa Jesenjin je 13. marta 2017. godine obradovala svoju publiku novim, petim video singlom „Ona te ne voli“.

Pred brojnim auditorijumom Jesenjin je u KIC-u „Budo Tomović“ promovisao ne samo energičnu pjesmu koju autorski potpisuje klavijaturista Igor Perović, ne samo efektan spot koji su režirali, snimili i montirali on i bas gitarista Slaven Ivanović, već i novu članicu grupe Milenu Janković, sjajnu mladu pjevačicu kakva je, čini se, nedostajala crnogorskom roku.

Pjesma „Ona te ne voli“ govori o gnijevu neuzvraćene ljubavi i gubljenju identiteta u vezi sa partnerom koji žudi da vas promijeni jer sebe ne može, objasnio je autor Perović.

Prema njegovim riječima, pjesmu karakterišu energija glasa Jankovićeve i rifova distorziranih gitara Miloša Jovanovića, jaka ritam sekcija za koju su zaduženi Ivanović i bubnjar Damir Maršić, te Perovićev klavir koji unosi nemir u slušaoca i sintisajzeri koji zvuk čine modernim.

Spot je sniman na dvije podgoričke lokacije – u pivnici Munchen Zweitte i u blizini objekta „Banja“ na Ribnici. Pored članova benda, u spotu se pojavljuje i Anja Nikolić, tumačeći ''femme fatale'' rivalku glavne junakinje pjesme. Pjevačica Milena se u spotu bori za naklonost momka kojeg Anja vrti oko malog prsta, a pošto on u toj priči nema svoje „ja“, predstavljen je pomoću lutke iz izloga koju je ustupio butik „Voyage Passion“.

''Veoma smo zadovoljni jer smo uspjeli da izbjegnemo zamku da nam spotovi liče jedan drugome. U ovoj novoj i dinamičnoj priči, uspjeli smo da dočaramo svu energičnost pjesme, što nam je i bio glavni cilj. Posebno bih pohvalio Anju Nikolić koja je sa lakoćom, „na prvu”, da se izrazim žargonom muzičara, odglumila sve što je od nje traženo'', rekao je korežiser Slaven Ivanović, zahvalivši onima koji su pomogli ekranizaciju njihove nove numere.

U budućnosti će Jesenjin funkcionisati kao šestočlani sastav jer će, kao što je već rečeno, iza mikrofona zajedno sa osnivačem benda dr Svetlanom Kalezić Radonjić, biti i Milena Janković. 

''Od ulaska u bend Jesenjin, kao neko ko je dosta godina posvetio operi kao i njegovanju izvorne muzike, postala sam zaljubljenik u rok žanr, samim tim i probudila svoje afinitete ka ovoj vrsti zvuka. “Ona te ne voli” je samo uvod u ono što slijedi, a to je svakako snimanje novih pjesama i spotova te, kao kruna svega, izdavanje albuma prvijenca'', kazala je Janković.  

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.