Ovo su idealne sunčane naočare za vaš oblik lica
Ilustracija

Ovo su idealne sunčane naočare za vaš oblik lica

Proljeće i sunčani dani su na korak do vas, a ako nemate idealne sunčane naočare uz ove savjete olakšaćemo vam izbor. Birajte okvire koji će ići savršeno uz vaš oblik lica.

Ovalno lice 

Vama svi oblici ramova odlično stoje. Koji god okvir da izaberete izgledaćete odlično. 

Okruglo lice 

Četvrtaste, upadljivije naočare treba da budu vaš izbor. One će ublažiti širinu vašeg lica. Dobro će vam stajati i naočare koje u gornjim spoljnjim uglovima postaju lagano mačkaste. Izbegavajte okrugle ramove.

Srcoliko lice 

Vama najbolje stoje avijator naočare, okrugli i blago mačkasti okviri. 

Kockasto lice 

Mačkasti ramovi su kao stvoreni za vas. Ne moraju da budu jako izraženi. Dovoljno da su spoljnji delovi lagano podignuti. Dobro vam stoje i četvrtaste naočare.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.