Jovetić: U meču protiv Lestera moramo da budemo bolji (VIDEO)
FK Sevilja

Nakon poslednjeg poraza

Jovetić: U meču protiv Lestera moramo da budemo bolji (VIDEO)

Stevan Jovetić je nakon remija sa Leganjesom kazao da ekipa mora što prije da zaboravi taj meč i okrene se revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv Lestera.

Sevilja je jučerašnjim remijem kod kuće sa Leganjesom (1:1) izgubila korak za Barselonom i Realom u borbi za titulu u Primeri.

Bod ekipi sa stadiona "Sančez Pichuan" donio je naš reprezentativac.

"Nijesmo odigrali dobra meč i to je jasno, Ne znam zašto, ali znam da se moramo uzdignuti jer nas u utorak čeka važan meč i moramo izaći iz ove situacije. Svi smo krivi za ovaj rezultat, moramo da budemo bolji u narednom meču", kazao je Jovetić, prenosi portal Cg-fudbal.

Tim iz Andaluzije sada ima tri boda manje i meč više u odnosu na prvoplasiranu Barselonu, kao i dva boda manje i dva meča više u odnosu na drugoplasirani Real.

U prvom meču 1/8 finala Lige šampiona, Sevilja je pred svojim navijačima pobijedila Lester rezultatom 2:1.

Revanš u Engleskoj igra se u utorak, 14. marta.

 

RTCG

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.