Ćabi Alonso najavio kraj profesionalne fudbalske karijere

Ćabi Alonso najavio kraj profesionalne fudbalske karijere

Vezni igrač Bajern Minhena Ćabi Alonso (35) objavio je kako na kraju sezone završava profesionalnu igračku karijeru.

"Vjerujem da je pravo vrijeme. Uvijek sam mislio da bi bilo bolje da završim karijeru prije nego kasnije. Još uvijek se osjećam dobro, ali vjerujem da je ovo pravi trenutak", rekao je Alonso, koji je sa Španijom osvojio Svjetsko prvenstvo 2010. godine te Evropsko prvenstvo 2008. i 2012. godine, prenosi AA.

Alonso je u redove Bajerna prešao iz Real Madrida 2014. godine, a njemačkim klubom je osvojio dvije titule prvaka, a prošle godine i Njemački kup.

Španac je na klupskom nivou osvajao trofeje u Španiji i Njemačkoj, a titulu Lige šampiona osvojio je s Liverpulom 2005. godine.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.