Fudbaleri Crne Gore 64. na FIFA rang listi
Fudbalska reprezentacija CG

Isti plasman kao u februaru

Fudbaleri Crne Gore 64. na FIFA rang listi

Fudbalska reprezentacija Crne Gore nalazi se na 64. mjestu FIFA rang liste objavljene danas.

Crnogorski fudbaleri zadržali su isti plasman kao u februaru sa 546 bodova.

Posljednju utakmicu odigrali su u novembru, kada su poraženi od Jermenije 3:2 iako su vodili 2:0.

Očekuje ih utakmica 26. marta protiv Poljske pod Goricom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine pala je za jednu poziciju na novoj FIFA-inoj rang listi objavljenoj danas. Sada je na 29. mjestu sa 826 bodova.

Najbolje rangirana selekcija iz regije i dalje je Hrvatska koja je ostala 16. (1.042 bodova). Od ostalih reprezentacija sa Zapadnog Balkana Srbija je 52. (629 bodova), Albanija 54. (623), Slovenija 58. (609), Kosovo 164. (135), Makedonija 166. (130).

Među deset najboljih nije bilo nikakvih promjena u odnosu na prošlomjesečnu rang listu. Argentina je prva, a slijede je Brazil, Njemačka, Čile, Belgija, Francuska, Kolumbija, Portugal, Urugvaj, Španija... 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.