Jednim postom na Instagramu možete objaviti do 10 fotografija
Printscreen

Dostupno svima

Jednim postom na Instagramu možete objaviti do 10 fotografija

Prije skoro dvije godine, Instagram je u svoju aplikaciju uveo vrlo korisnu funkciju, mogućnost objave više fotografija odjednom, omogućavajući pratiocima da ih pregledaju u vidu kolaža.

Instagram je iz nekog razloga fotokolaž ograničio samo na svoje oglašivače, ali ova funkcija sada je konačno dostupna svim korisnicima. 

"Više ne morate da izaberete jedinstvenu najbolju fotografiju ili video-snimak koji želite da objavite. Sada možete da kombinujete i do 10 fotografija i video-snimaka u jednom postu i pregledate ih sve zajedno", saopštila je kompanija u postu na svom blogu, a prenosi portal Ubergizmo.com. 

Da biste napravili kolaž, kliknite na novu “photo stack” ikonu i odaberite fotografije i video-snimke koje želite da uključite. Možete da mijenjate redoslijed poruka, mijenjate fotografije i video-snimke pojedinačno ili kao grupu, ali dozvoljen je samo jedan zajednički natpis i oznaka lokacije za cio post. 

Kompanija je saopštila da će opcija u narednih nekoliko nedjelja biti dostupna svim korisnicima na Androidu i iOS-u.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.