U marketima u Nikšiću prijete: Ukoliko ne izađu na izbore, ostaće bez posla
Nikšić

Alternativa Crna Gora

U marketima u Nikšiću prijete: Ukoliko ne izađu na izbore, ostaće bez posla

Alternativa je dobila informaciju da su odgovorno lice Biljana Đ. u Conto marketu u Nikšiću prijetila radnicima da će izgubiti posao ukoliko ne budu izašli na lokalne izbore u nedjelju.

"Poslali smo mail vlasnicima Conto i Aroma marketa da bi ispitali ove tvrdnje", navode iz Alternative.

Prijetnje radnicima nijesu ništa novo. Kako ističu, moramo se zajedno boriti da do ovoga ne dođe više nikada. 

Mail koji su poslali vlasnicima prenosimo:

"Alternativa Crna Gora je od vaših radnika/ca dobila informaciju da je šefica objekta CONTO marketa u Nikšiću Biljana Đ. prijetila radnicima/cama da moraju izaći na lokalne izbore u nedjelju, inače će izgubiti posao. Po njenim riječima, ovo je naredio Direktor vašeg marketa Gorana Đ. Sve je počelo da se dešava u utorak 28.02.2017. Molimo Vas da ispitate ove navode, jer Alternativa ima osnovanu sumnju da se sve ovo dešavalo u CONTO marketu u Nikšiću. Takođe, molimo Vas da nam pošaljete rezultate Vaše interne istrage", stoji u mailu koji su poslali.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.