Gorštak nastavlja i proljećnji dio takmičenja
Ilustracija

Zahvaljujući i donaciji kompanije „Beppler&Jacobson Montenegro“

Gorštak nastavlja i proljećnji dio takmičenja

FK “Gorštak” nastavlja i proljećnji dio takmičenja kazao je predsjednik kolašinskog FK „Gorštak“ Đuro Milošević.

Prema njegovim riječima takmičiće se zahvaljujući ponovo i razumijevanju kompanije „Beppler&Jacobson Montenegro“,u čijem sastavu posluju hoteli “Bianca Resort&Spa“ u Kolašinu i “Avala Resort&Villas“.

„FK “Gorštak se ove sezone takmiči u dvije kategorije, seniora i mlađih pionira. Klub opstaje zahvaljujući isključivo entuzijazmu fudbalera i rukovodećeg kadra. Mi i Hotel “Bianca” smo se pokazali kao pouzdani partneri, i zahvaljujući i njhovoj stalnoj pomoći sačuvan je ovaj biser kolašinskog sporta. Sada im se obraćamo i kao vodećem turističkom privrednom subjektu da uzme u obzir da na Ilindan, 2-og avgusta klub slavi 120 godina postojanja i da možemo zajednički obilježiti taj jedinstveni crnogorski jubilej”, kazao je Milošević.

„Gorštak“ je “Bianca” pomogla i u toku obnove terena kada je napravljeno oko 200m tribine, rekonstrukcija Upravna zgrade i ograde, a na tom terenu su se na pripremama već oprobale brojne poznate fudbalske ekipe“ podsjeća na kraju Milošević.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.