Iz Atletika  saopštili: Tores  stabilan, svjestan i razuman(VIDEO)

Fudbaleru život spašavali na terenu

Iz Atletika saopštili: Tores stabilan, svjestan i razuman(VIDEO)

Iz Atletiko Madrida jutros su saopštili da je njihov fudbaler Fernando Tores, koji je sinoć pretrpio povredu glave, “stabilan, svjestan i razuman“ i da je bolnici.

Tores je u sinoćnjem gostujućem susretu kod Deportivo La Corunje u 85. minutu doživio težak pad nakon vazdušnog duela sa Aleksom Berhantinosom. Sjajni napadač tokom petka će proći više ljekarskih pretraga, ali su iz Atletika potvrdili da su prve kontrole pokazale da “nema traumatskih izmjena ili povreda“.

Iz madridskog kluba navode da je Tores kazao: “To je bio samo strah, nadam se da ću se uskoro oporaviti.“

U trenutku kada je Tores nakon duela pao na teren igrači oba tim su potrčali prema njemu da mu pruže pomoć, jer je izgubio svijest, te pozvali medicinsku službu. Nekoliko minuta doktori su mu pružali pomoć, a zatim je u nosilima iznesen sa terena i kolima hitne pomoći prevezen u bolnicu.

Utakmica je nakon nekoliko minuta prekida nastavljena, a završena je rezultatom 1:1. Deportivo je poveo u 13. golom Florina Andonea, a izjednačio je Antoine Grizman u 68. minutu. Nakon 25 odigranih kola u Atletiko je na četvrtom mjestu sa 46, dok je  Deportivo 17. sa 20 bodova.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.