Novi trend: Iscijepani džins i mrežaste čarape (FOTO)
Ilustracija

Pravo sa ulica Njujorka

Novi trend: Iscijepani džins i mrežaste čarape (FOTO)

Ova kombinacija izaziva nostalgiju i vraća nas u djetinjstvo, kada drugi načini da se zagrijemo nije postojao. Danas se smatra modernim trendom, koji su prvi put testirale djevojke porodice Kardašijan.

Hulahopke sa krupnom mrežom su u vrhu modnih trendova. Po pravilu, one se nose ispod pocijepanih farmerki ili vire iznad pojasa vaših pantalona, piše Ženski Magazin.

Po prvi put takvu odjevnu kombinaciju je predstavila Kendal Džener. Primjećena na ulicama Njujorka, djevojka je bila u kratkoj majici i pocijepanim farmerkama, a ispod pojasa virile su mrežaste čarape. Kim Kardašijan i Bela Hadid su požurile da isprobaju novi trend, a zatim su i sve ostale dame odlučile da isprobaju mrežaste čarape i džins.
fcf5a7c0756267d100456a8957d4d2ceaaffc1mv2

Foto: lo-styles.com

Mrežaste hulahopke izgledaju vulgarno, ali uz pravilnu kombinaciju možete stvoriti zanimljiv izgled koji će privući pažnju i neće izazvati osudu. Pokušajte da nosite mrežaste čarape sa pocijepanim farmerkama u kombinaciji sa bijelim patikama i jednostavnim džemperom. 

sexyfishnetsanddistresseddenimjeans

Foto: Pinterest

Ako niste spremne za modne eksperimente nosite ih sa čizmama, patikama i mokasinama.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.