Luis Enrike napušta Barselonu na kraju sezone
Luis Enrike

Luis Enrike napušta Barselonu na kraju sezone

Trener Barselone Luis Enrike je izjavio u srijedu da će na kraju sezone napustiti klupu katalonskog kluba.

"Ovu konferenciju za medije ću završiti na drugačiji način, objavom da naredne sezone neću biti trener Barselone. Neću obnoviti ugovor na kraju sezone. Ovo je za mene teška odluka o kojoj sam mnogo razmišljao. Vjerujem da ću ostati vjeran svojim zamislima. U predsezoni sam razgovarao sa Albertom Solerom i Robertom Fernandezom i rekao im da postoji ta mogućnosti. Sada sam odlučio to reći i javno", kazao je Enrike novinarima nakon utakmice protiv Sporting Gijona u kojoj je njegov tim slavio sa 6:1.

Na pitanje novinara o razlogu odlaska iz Barselone, Enrike je istakao da iza odluke stoji njegova fudbalska filozofija.

"Razlog je u filozofiji koju slijedim u ovom poslu. Želim se zahvaliti klubu na povjerenju koje sam dobio kao trener i kao igrač", kazao je Enrike.

Dodao je na kraju da ga čekaju tri uzbudljiva mjeseca koja će provesti na čelu Barselone.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.