Otvoren bordel u kojem klijente opslužuju silikonske seks lutke
Ilustracija

Barselona

Otvoren bordel u kojem klijente opslužuju silikonske seks lutke

Iako će mnogima zvučati bizarno, u Barseloni je otvoren prvi bordel u kojem klijente opslužuju četiri silikonske seks lutke.

Vlasnici bordela navode da su lutke, teške oko 40 kilograma, napravljene od termoplastičnog elastomera i da se nakon svakog korišćenja dezinfikuju, prenosi BulevarB92.

Kompanija koja posjeduje ovaj bordel navodi da je seks sa ovim lutkama možda i bolji nego sa ženama. Jedna lutka je „evropskog“ izgleda, druga je tamnoputa, treća sa azijskim crtama lica, dok je četvrta nalik Japankama. Naravno, svaka od njih ima izvajano "tijelo“. 

Muškarci koji bi da isprobaju ovako nešto moraće da izdvoje 117 eura za sat, dok dva sata košta 175 eura. 

Ove lutke najprije su se pojavile u Aziji, a vlasnici bordela tvrde da svojim klijentima ispunjavaju baš svaku želju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.