Pretučen fudbaler Štutgarta
Foto: AP

Pretučen fudbaler Štutgarta

Fudbaler Štutgarta Kevin Groskrojc hospitalizovan je rano jutros nakon što je zaradio ozbiljnu povredu u noćnom klubu u ovom gradu.

Nekadašnji reprezentativac Njemačke, član šampionske generacije iz Brazila 2014, izašao je u provod sa drugarima poslije pobjede nad Kajzerslauternom (2:0), ali je postao žrtva nesrećnog slučaja. Poslije sukoba sa drugom grupom mladića u diskoteci izbila je tuča, a petorica su poslije incidenta zatražili pomoć ljekara.

Izgrednici su privedeni poslije nekog vremena, ali je Groskrojc zadobio ozbiljnu ranu, nakon što ga je neko udario u glavu.

Štutgart je na svom zvaničnom sajtu potvrdio nemili događaj.

„Prema našem saznanju, Kevin se našao u fizičkom sukobu i proveo je noć između poneđeljka i utorka u lokalnoj bolnici u Štutgartu. Fudbaler je trenutno dobro, s obzirom na posljedice tuče. Ako sve bude očekivano u srijedu će napustiti liječenje, a ima obavezu da se javi klubu čim se odjavi iz bolnice“, navodi se u saopštenju Švaba.

Kevin Groskrojc (28) je ove sezone odigrao 17 utakmica za Štutgart u svim takmičenjima i pomogao je ovom klubu da se učvrsti na čelu Cvajte sa pet bodova prednosti u odnosu na Hanover.

Kurir

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.