Đoković protiv Kližana u prvoj rundi turnira Serije 500 u Akapulku
Novak Đoković

Dobio teškog protivnika

Đoković protiv Kližana u prvoj rundi turnira Serije 500 u Akapulku

Drugi teniser svijeta je dobio izuzetno težak žrijeb jer ga na putu do potencijalnog finala čekaju Huan Martin del Potro, Nik Kirjos, Bernard Tomić, Dominik Tim ili David Gofan.

U drugoj polovini žrijeba favoriti su veliki Novakov rival Rafael Nadal, te Hrvat Marin Čilić, piše B92.

Đoković će prvi put igrati u meksičkom odmaralištu, a za razliku od prethodnih godina kada je na početku proljeća nastupao u Dubaiju, ove se odlučio za Akapulko kako bi se što lakše aklimatizovao na američki kontinent pred masterse u Indijan Velsu i Majamiju. 

Srbin će protiv Slovaka Kližana igrati treći put, a dobio je oba prethodna susreta, u Majamiju i Šangaju 2015. Meč je na programu u utorak ne prije 23 časa po našem vremenu. 

Titulu u Meksiku brani Tim, a ukupni nagradni fond je 1,6 miliona dolara.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.