Jovetić: Mesi je najbolji fudbaler svih vremena
Izvor: Futbol.as.com

Bez dileme

Jovetić: Mesi je najbolji fudbaler svih vremena

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić smatra da je Lionel Mesi najbolji fudbaler svih vremena.

Jovetić igra sjajno u španskoj La Ligi od kako je stigao u tim Horhea Sampaolija na pozajmicu iz Intera u januarskom prelaznom roku. Ima priliku da igra u istom takmičenju sa dvojicom fudbalera za kojeg mnogi smatraju da su najbolji igrači današnjice, Kristijanom Ronaldom iz Reala i Mesijem iz Barselone.

Ali, 27-godišnji crnogorski fudbaler nema dilemu kada je riječ o tome ko je bolji?

"Mesi je najbolji, niko ne može biti bolji od njega. Kada ga gledate, on čini da sve izgleda lako. On je najbolji svih vremena", kazao je Jovetić za španske medije, prenosi Anadolija.

Mesi je pet puta osvojio "Zlatnu loptu", namijenjenu najboljem svjetskom fudbaleru godine, dok je Ronaldo 2016. osvojio svoje četvrto priznanje.

Jovetić iza sebe ima veliko međunarodno iskustvo, jer je, osim za Inter i Sevilju, igrao za klubove poput Mančester Sitija i Fjorentine. Nakon što je karijeru počeo u podgoričkoj Mladosti, afirmisao se u beogradskom Partizanu. U dresu reprezentacije Crne Gore odigrao je 44 utakmice i postigao 19 golova.

Sevilju danas čeka gradski derbi protiv Betisa na gostujućem terenu. U ogled 24. kola La Lige ulaze kao veliki favoriti, jer su treći na tabeli sa 49 bodova, tri manje od lidera Reala, dok je Betis na 15. poziciji sa svega 24 boda.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.