Modna industrija predstavila je 3 MUST boje za ovo proljeće (FOTO)
Ilustracija

Nova sezona

Modna industrija predstavila je 3 MUST boje za ovo proljeće (FOTO)

Proljećna sezona uvijek sa sobom donosi nove boje, a sljedeće tri su veoma lijepe, moderne i ultra popularne. Evo o kojim bojama je riječ.

Svijetlo žuta

megyellow5

Foto: megbiram.com

Nježna i prilično upadljiva, svijetlo žuta nijansa idealna je u svim prilikama. Možete je kombinovati sa tako mnogo drugih boja, a ono što je sigurno jeste da će ona svakoj kombinaciji udahnuti svježinu i raskoš. U slučaju da se odlučite za blejzer u ovoj nijansi, biće to pun pogodak: nosićete ga tokom cijele proljećne sezone (ali i ljetnje), kako u opuštenim varijantama tako i u onim koje zahtijevaju “ozbiljniji” stajling.

Proljećna zelena

ff8066b15e9bb87172d3494ff3681a0f

Foto: Pinterest

Ona je boja godine, a tako je privlačna i divna. Postoji toliko mnogo načina na koje je možete kombinovati i svaki će biti apsolutno ispravan. Ako ste pobornik kolor blokinga, kombinujte je sa svjetlijim nijansama (svijetla fuksija i sve varijante ružičaste, tirkiz i sve svjetlije nijanse plave, žuta). S druge strane, ova nijansa odlično se slaže sa bijelom, crnom, smeđom, teget i klasičnom zelenom. U svakom slučaju, izgledaćete veoma moderno ukoliko se odlučite za ovu prekrasnu boju.

Pastelno plava

3

Foto: Pinterest

Ah, šta je proljeće bez dražesnih pastelnih nijansi? Nezamislivo, eto šta. Ovog proljeća u prvi plan izbija pastelna nijansa plave boje (često ćete čuti da je zovu i “bejbi plava”), a idealna je za sve prilike. Suknja, bluza, majica ili čak asesoari – sve je poželjno, sve dok je u ovoj nijansi.

Izvor:minimagazin.info

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.