Budimpešta: Albanska umjesto crnogorske zastave!
Foto:Screenshot/Youtube

Greška organizatora

Budimpešta: Albanska umjesto crnogorske zastave!

U Budimpešti je održan žrijeb za Svjetsko prvenstvo u vaterpolu a greškom organizatora žrijeba u Budimpešti umjesto crnogorske zastave, prilikom izvlačenja kuglica, objavljena je zastava Albanije.

Organizatori su se izvinili zbog propusta:

'Nakon žrijeba organizatori manifestacije su uputili veliko izvinjenje zbog greške koja se desila priikom izvlačenja kuglice sa imenom reprezentacije Crne Gore. Takođe, poželjeli su našoj selekciji svu sreću na smotri najboljih ekipa svijeta.'',saopšteno je iz Vaterpolo saveza.

Pogledajte propust organizatora nakon 46. minuta:

Podsjetimo, vaterpolisti Crne Gore na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti koje je na program od 17. do 29. jula 2017. godine igraće u grupi A sa selekcijama Brazila, Kazahstana i Kanade.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.