Đoković naredne sedmice igra u Akapulku
Novak Đoković

U Meksiku se priprema za SAD

Đoković naredne sedmice igra u Akapulku

Novak Đoković, drugi teniser svijeta, učestvovaće na turniru iz Serije 500 u Akapulku, potvrdio je direktor turnira.

Četiri dana prije starta takmičenja u čuvenom ljetovalištu, ovu informaciju potvrdio je direktor turnira Raul Surutusa.

Novak će tako upotpuniti već impozantan broj igrača iz prvih deset, pošto je od ranije poznato da će se za trofej boriti Rafael Nadal, Miloš Raonič, David Gofan, Marin Čilić i Dominik Tim.

Dvanaestostruki Grend Slem šampion eliminisan je na startu sezone od Denisa Istomina, već u drugom kolu Australian Opena, poslije toga igrao je samo za Srbiju u Dejvis Kupu, pa je odlučio da mu Akapulko bude priprema za predstojeće Masterse u Sjedinjenim Američkim Državama. 

Đoković brani titule u Indijan Velsu (6-19 marta) i Majamiju (20 mart-2 april). 

Pored 500 ATP bodova za pobjednika, turnir u Akapulku ima nagradni fond od 1.633.690 dolara.

B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.