Asistencijom Jovetića Sevilja bolja od Lestera, Juventus savladao Porto u gostima
Foto: Anadolija

Asistencijom Jovetića Sevilja bolja od Lestera, Juventus savladao Porto u gostima

Fudbaleri Sevilje i torinskog Juventusa ostvarili su večeras pobjede u prvim utakmicama osmine finala Lige evropskih šampiona.

Sevilja je pred svojim navijačima savladala Lester 2:1. Do pobjede došla je golovima Pabla Sarabije u 25. i Hoakina Koree, nakon asistencije Stevana Jovetića, u 62. minutu. Stevane je odigrao svih 90 minuta za domaćina. Jedini pogodak za Lester postigao je Džejmi Vardi u 66. minutu.

Juventus je kao gost slavio protiv Porta 2:0, golovima Marka Pjace, mladog hrvatskog napadača, u 72. i Danijela Alveša u 74. minutu.

Mančester siti je juče pred svojim navijačima savladao Monako 5:3, dok je madridski Atletiko u Leverkuzenu trijumfovao protiv Bajera 4:2. Prošlog utorka, Pari Sen Žermen je u Parizu savladao Barselinu 4:0, dok je Benfika u Lisabonu slavila protiv Borusije iz Dortmunda 1:0.

Dan kasnije, madridski Real pobijedio je na svom terenu Napoli 3:1, dok je Bajern u Minhenu bio ubjedljiv protiv Arsenala 5:1.

Revanši su na programu 7, 8, 14. i 15. marta.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.