Milojević: Meč sa Mornarom izuzetno bitan
Dejan Milojević

Milojević: Meč sa Mornarom izuzetno bitan

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra dobro i agresivno u odbrani u predstojećoj utakmici protiv Mornara, kako bi pobijedila i olakšala put ka opstanku u Jadranskoj ligi.

"Protiv Mornara smo ove sezone igrali već četiri puta, uključujući i pripremni period. Svjesni smo kvaliteta ekipe iz Bara i znamo odakle nam prijeti najveća opasnost. Ovo je izuzetno bitan meč za obje ekipe. Mi smo sa pobjedom više u nešto boljem položaju, ali to ne smije da nas opusti. Moramo da uđemo u meč skoncentrisano i da uz agresivnu odbranu probamo da pobijedimo i olakšamo sebi put ka opstanku u ABA ligi", rekao je Milojević za klupski sajt, prenosi Beta.

Mornar će sjutra od 17 sati dočekati Megu u meču 23. kola ABA lige.

Ekipe se bore za opstanak u regionalnom takmičenju, Mega je 10. na tabeli sa osam pobjeda i 14 poraza, dok Mornar zauzma 12. mjesto sa pobjedom manje.

Milojević zbog povreda neće moći da računa na Ognjena Čarapića i Vlatka Čančara, a izostaće i Predrag Samardžiski i Radovan Djoković.

Mega Leks i Mornar su ove sezone igrali tri puta u takmičarskim utakmicama i jednom u pripremnom periodu, kada je Mega pobijedila na turniru u Čačku. U Ligi šampiona obje ekipe su zabeležile po jednu pobedu na svom terenu, dok je u 10. kolu Jadranske lige srpski tim pobijedio u Sremskoj Mitrovici sa 93:87.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.