Budućnost ostaje bez lijevog krila, rukomatašica napušta karijeru
Biljana Novović

Posljednja sezona

Budućnost ostaje bez lijevog krila, rukomatašica napušta karijeru

Lijevo krilo Budućnosti Biljana Novović vjerovatno igra posljednju rukometnu sezonu.

“Imam dvije ponude, ali razmišljam da ih odbijem i posvetim se drugim stvarima. Najvjerovatnije ću se odlučiti na taj korak, sve vodi ka tome. U prethodnom periodu imala sam zdravstvenih problema, nadam se da sam ih riješila, jer ne bih voljela kasnije da rizikujem zbog drugih stvari koje me čekaju. Zato je, možda, ovo moja posljednja sezona”, rekla je Biljana Novović.

Krilna igračica je praktično cijelu karijeru provela u dresu Budućnosti, izuzev dvije sezone kada je nastupala za Bisere i makedonski Prilep.

Sa podgoričkim klubom osvojila je titulu prvaka Evrope 2014. godine, kao i Kup pobjednika kupova 2010.

Bila je i šampionka Starog kontinenta sa nacionalnim timom naše zemlje 2012. na Evropskom prvenstvu u Srbiji.

Pobjeda

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.