Milicu Dabović bivši dečko davio u njenom stanu
Milica Dabović

Policija traga za osumnjičenim

Milicu Dabović bivši dečko davio u njenom stanu

Srpsku košarkašicu Milicu Dabović napao je bivši dečko Šime Šiklić Simon.

Kako Novosti saznaju, do napada je došlo u nedjelju u popodnevnim časovima u stanu košarkašice.

Ona je prijavila policiji napad i objasnila da ju je Simon rukama stezao u predjelu vrata i pritom nanio lakše tjelesne povrede.

Policija traga za osumnjičenim za napad.

Proslavljena košarkašica Milica Dabović, potvrdila je medijima da ju je dečko Šime Šiklić Simon pretukao.

''Jako sam potrešena'', rekla je uplakana sportistkinja na početku razgovora.

Ona se osvrnula i na detalje incidenta:

''Istina je da je Simon nakon svađe nasrnuo na mene i pretukao me. Ovo želim da kažem javno jer sam i sama prije dva mjeseca učestvovala u jednoj kampanji za borbu protiv nasilja, ne sluteći da će me stići takva sudbina. Prijavila sam ga policiji, sada je sve na državnim organima! Hoću samo da poručim da niko ne treba da trpi nasilje'', rekla je Milica Dabović za Telegraf.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.