12 medalja za džudo klub
Sa takmičenja

IX međunarodni džudo turnir "Mladost open 2017"

12 medalja za džudo klub "Favorit" iz Bijelog Polja

Danas je u Podgorici održan IX međunarodni džudo turnir "Mladost open 2017" na kojem je uzelo učesće 310 takmičara iz pet država.

Kako je saopšteno iz džudo kluba "Favorit" iz Bijelog Polja u luksuznom Verde kompleksu je prvi put održano takmičenje na veoma zavidnom nivou u organizaciji JK Mladost iz Podgorice.

"Naš klub je nastupio sa 14 takmičara od kojih je 12 osvojilo odlčja raznog sjaja. Naš takmičar Almin Ljušković je osvojio zlato u plus kategoriji pobijedivši klubskog kolegu Ibrahima Avdića što dokazuje da  su njih dvojica pobijedili mnoge i susreli se u finalu kao najbolji. Izdvojićemo kadeta Dajlana Mekića koji je do medalje došao nakon četitri meča, kao i poletarca Sofiana Durovića koji je radio u veoma kratkom roku četiri meča od kojih je sa dvoje pobjede osvojio srebro", saopšteno je iz džudo kluba "Favorit"

Medalje su osvojili: Anita Zejnilović, Mirela Zejnilović, Dobardžić Tarik, Dobardžić Ilijas, Sejma Zekić, Hana Džogović, Ibrahim Avdić, Almin Ljušković, Dajlan Mekić, Anja Femić, Sofian Durović, Tarik Hadžajlić.

Trener Enes Camic je istako da je veoma zadovoljan rezultatom s obzirom da je ovo prvo takmičenje poslije zimskog raspusta.

"Pripremamo se za nove pobjede i pohode", poručio je Camić.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.