Svađa Maje i Zorice u
Maja i Zorica

Previše komentara sa seksualnom konotacijom

Svađa Maje i Zorice u "Pinkovim zvezdama": Neukusne su opaske na račun majki Crne Gore

U "Pinkovim zvezdama" došlo je do žestoke svađe između Zorice Brunclik i Maje Nikolić.

Brunclikovoj smetaju Mariji komentari koji često imaju seksualnu konotaciju, što je neprimjereno za jedno muzičko takmičenje, smatra Zorica.

Do verbalnog obračuna došlo je posle nastupa kandidata Alekse Rabrenovića.

- Daću ti glas samo zato što si rekao da je Dara najbolja riba! - našalila se Dragana Mirković, a Maja se nadovezala:

- Simpatičan si. Mnogo mi je slatko što sve vrijeme gledaš u Daru, ona ti je stvarno inspiracija. U nas nisi ni pogledao, kao da ne postoji ova druga strana!

Ovo je zasmetalo Zorici pa se, prije nego što je ocijenila Aleksin nastup, obratila Maji oštrim tonom.

- Vrijeme je da stavimo tačku na ovakvo Majino ponašanje, jednom za svagda. Njene neukusne opaske upućene na račun kolege, pa majki Crne Gore da svi sinovi puštaju brkove da bi ličili na svoje majke, a feljtoni o meni, mojoj gluposti i neobrazovanju su za tabloide. Nije da hoću da ćutim, ali ne želim da ulazim sa Majom u bilo kakvu raspravu zato što to nije moj nivo - rekla je Zorica i nastavila:

- Njene opaske sa seksualnom konotacijom upućene Kaliniću i Šabanu prevazilaze svaku mjeru! Ne slažem se sa tim, a ne mogu ništa da uradim. Ona svojim rječnikom devalvira čitav žiri i ovaj serijal, imam hrabrosti to da kažem. Vrhunac neukusa jedne žene koja ima odraslog, punoljetnog sina je reći mu: "Okreni se za mene jer imaš divnu guzu". Ja sam nemoćna jer imam ugovor s produkcijom u kom zaista nisam mogla da predvidim da ćemo imati člana žirija koji je opterećen mnogim stvarima tako da moje ćutanje nije znak odobravanja. Ćutim zato što sam nemoćna. Mislim da nikome ovde ne prija Majino ponašanje - završila je Zorica i dobila gromoglasan aplauz.

Potom se publici i ostalim članovima žirija obratila i Maja Nikolić.

- Imam repliku. Ovo nije parlament, niti skupština. Ovo je zabavni šou program i ko nije došao da se igra mora ponovo u prvi razred. Ne samo da bi imao vokabular za muzičke žargone i da bi se obrazovao. Na moj nivo se ne spušta već se uzdiže. Ja zaista nisam kriva što nije dobila crvenu fotelju u nekom gore ili bolje vrijeme nego danas. Nisam kriva za nečije neispunjene snove i ne volim osobe koje ne umiju da se šale na svoj, ni na tuđ račun. Apsolutno nisam kriva ni što neko ne može intelektualno da mi parira. Svaki član žirija sebe predstavlja na način kako misli da treba, a ja se toliko dobro osjećam ovde - objasnila je Nikolićeva ali je umjesto aplauza dobila uzvike,piše Alo.rs.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.