Zahvaljujući 7 golova Vuškovića, Kataro zauzeo 5. mjesto A2 lige
Ilustracija

Trijumf

Zahvaljujući 7 golova Vuškovića, Kataro zauzeo 5. mjesto A2 lige

Kataro se učvrstio na petom mjestu regionalne A2 lige nakon ubjedljive pobjede nad Zadrom u Kotoru.

Izabranici Mirka Vičevića su slavili rezultatom 18:11 i to im je peti trijumf u ligi u kojoj su upisali isto toliko poraza, te jedan remi, prenose Vijesti.

Čak sedam golova za domaćina dao je mladi Nebojša Vušković, a odlično ga je pratio iskusni Željko Kovačić koji je pet puta tresao mrežu hrvatskog tima.

Dušan Milaš je bio strijelac tri pogotka, a po jednom su se upisali Dragan Marković, Željko Đurović i Vasilije Mićanović.

Od 20 časova se u Kotoru igra derbi za vrh tabele - Primorac dočekuje POŠK.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.