Hit boja kose za kojom svi lude - francusko braon
Marion Kotijar

Zahvaljujući francuskim glumicama

Hit boja kose za kojom svi lude - francusko braon

Možda već imate boju kose koja je zahvaljujući šarmantnim francuskim glumicama ponovo u trendu, a sad ima i zvaničan naziv - "francuska braon".

Da, i mi smo na prvi pogled bili vrlo skeptični konstatujući da je u pitanju "obična" braon koju nosi svaka druga brineta, a onda smo pogledali malo bolje i shvatili da ipak ima nečeg specifičnog u bojama kose Leticije Kaste i Marion Kotijar, na primjer.

Kako zaparavo izgleda ta specijalna, francuska braon?

U pitanju je čokoladna braon sa nijansom plavog odsjaja, ali, kako frizeri ističu, suština je u detaljima, odnosno nama poznatoj tehnici, baleyage.

Kosu treba obojiti u nijanse koje su slične prirodnoj boji kose i koje izgledaju kao da su posvijetljene na suncu. Kao rezultat toga, kosa postaje prirodno nijansirana i obimna, baš kao kod elegantnih filmskih diva.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.