Kako učiniti tanku kosu bujnom? Donosimo nekoliko prijedloga
Ilustracija

Stručnjaci predlažu

Kako učiniti tanku kosu bujnom? Donosimo nekoliko prijedloga

Tanka kosa ne znači da ne može da izgleda bujnije. Naprotiv, uz nekoliko trikova, možete da uživate u različitim dužinama kose, a da istovremeno postignete efekat raskošnog volumena.

Talasasti lob

Ovo je vrlo popularna frizura, jer kosa do ramena lijepo stoji većini dama. Ako je uvijete na viklere, izgledaće bujnije i ljepše. Izbjegavajte kupasti figaro i presu.

Razbarušeni bob

Ako imate tanku dlaku, sa bob fizurom nećete pogriješiti. Možete da uvijete krajeve, a zatim da ih jednostavno razbarušite.

Stepenasti pramenovi

Duže lokne i bujniju frizuru možete da postignete ako vam frizer ošiša oštre, stepenaste pramenove.

Dubok razdjeljak

Ovo je, u stvari, efektan trik kojim postižete da kosa djeluje bujnije.

Pune šiške

Akcenat stavite na šiške, neka pokrivaju čelo. Ošišajte ih stepenasto i izgledaće gušće.

 

NN

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.