Đoković možda neće igrati na US openu
Novak Đoković

Izgubio bi 1.200 bodova

Đoković možda neće igrati na US openu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković mogao bi da propusti ovogodišnji US open zbog rođenja drugog djeteta.

Svetski mediji prenose da bi Novakova supruga Jelena trebalo da se porodi otprilike u vrijeme kada se igra Otvoreno prvenstvo SAD, zbog čega postoji šansa da odustane od takmičenja.

Prije nekoliko dana pojavila se informacija da će Đokovići po drugi put postati roditelji, a turnir na 'Flašing Medousu' igra se od 28. avgusta do 10. septembra.

Novak je prošle sezone igrao finale US opena, pa bi u slučaju da ne nastupa u Njujorku ove godine, izgubio 1.200 bodova. 

Najbolji srpski teniser i njegova supruga su prvo dijete, sina Stefana, dobili 21. oktobra 2014. godine. 

Đoković će sledeći nastup imati početkom marta na prvom Mastersu sezone u Indijan Velsu, a potom 22. na drugom u Majamiju. Na oba turnira brani titule. 

Novak je trenutno drugi teniser svijeta, zaostaje 1.715 bodova za liderom na ATP listi Endijem Marijem.

 

B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.