Adel od uzbuđenja polomila Gremi zbog Bijonse (VIDEO)
Adel

Dodijela Gremi nagrada

Adel od uzbuđenja polomila Gremi zbog Bijonse (VIDEO)

Sinoćna dodijela Gremi muzičkih nagrada u Los Anđelesu je bila sve samo ne dosadna. Da li se ikad išta dosadno dogodilo dok je Adel bila u blizini? Ne. Vokalna diva i kraljica humora još jednom je oduševila publiku i kolege.

Adel je odnijela pet nagrada na sinoćnjem Gremiju. Britanska pjevačica je jasno stavila do znanja da između nje i njene koleginice Bijonse nema zle krvi.

Prethodnih mjeseci se vodila debata na društvenim mrežama i u medijima ko je najbolji kandidat za pobjedu u kategoriji "Album godine". U jednom uglu ringa je bila Adel, a u drugom Bijonse. Na kraju je kao pobjednik izašla Adel. Njen govor je više bio o njenoj koleginici, nego o sopstvenom uspijehu.

"Ja ne mogu da primim ovu nagradu. 'Lemonade' je fantastičan album. Bijonse je divna i dotiče moju dušu. Svi to poštujemo kod nje. Svi izvođači te vole. Ti si naša svijetlost. Želim da budeš moja mama", rekla je Adel, a prisutna publika ju je pozdravila gromoglasnim aplauzom i osmijehom.

Bijonse je izrazila zahvalnost suzama.

Adel je uspijela i da polomi Gremi i to baš par trenutaka prije nego što je CBS prekinuo dalji prenos iz dvorane. Srećom, budni fotografi su sve zabilježili.

Iako je Adel pokupila nagrade, Bijonse je zabavila publiku nastupom uz pjesme "Love Drought" i "Sandcastles". Kritičari su performans opisali kao spektakl na najvišem nivou. Iako je Bijonse poslednjih godina na velikim događajima uglavnom izvodila brže numere, ovo je prvi put posle dužeg vremena da je u sporijem tempu omađijala publiku.

U stilu indijske princeze okružena plesačima Bijonse je kraj nastupa posvetila svojoj ćerki Blu Ajvi koja se pojavila na ekranu u vidu holograma.

 
 
Noizz.rs

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.