Fejsbuk uvodi prateće konverzacije
Fejsbuk

Izmjenio važnu opciju

Fejsbuk uvodi prateće konverzacije

Od sada će vam komentari biti bliži, iskakaće sami…

S novom opcijom konverzacije u kojima učestvujete pratiće vas svuda na Fejsbuk veb sajtu. Putem iskačućeg prozora, kao što je to slučaj sad sa Mesindžer dopisivanjem, tako će se prikazivati i objave koje ste komentarisali.

Bez obzira na to gdje se nalazite u okviru stranice - pratite News Feed, koristite Fejsbuk igre, gledate foto albume - kad neko aktivira konverzaciju u kojoj učestvujete prikazaće se u novom prozoru u okviru Fejsbuk stranice.

Imate nekoliko opcija koje možete da iskoristite kad se ovaj prozor pojavi:

- da utišate konverzaciju
- pređete na konverzaciju u klasičnom obliku (ne u prozoru)
- da se isključite iz konverzacije ili
- da sakrijete taj prozor.

Pritiskom na dugme za smanjenje prozora on će se pozicionirati na dno Fejsbuk strane, odakle ćete na brzinu moći da pristupite aktivnoj konverzaciji dok na Fejsu radite nešto drugo.

 

Mondo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.