Rukometašice Budućnosti pretrpjele poraz od Ferencvaroša
ŽRK Budućnost

Jedan od težih poraza

Rukometašice Budućnosti pretrpjele poraz od Ferencvaroša

Rukometašice Budućnosti doživjele su težak poraz u trećem kolu Glavne runde Lige šampiona – Ferencvaroš je slavio u “Morači” 33:25.

U direktnom duelu za drugo mjesto u grupi, koje donosi, na papiru, lakšeg rivala, djevojke Dragana Adžića su bile potpuno odsutne, mlake u odbrani, spore u napadu – jednostavno, postojala je očigledna razlika u kvalitetu između dva tima, koja ciljaju fajnal-for, prenose Vijesti.

Ovo je, ujedno, i jedan od najtežih poraza dvostrukog šampiona Evrope u Ligi šampiona, u posljednjih desetak godina.

“Morača” je ponovo bila poluprazna, a s tribina se čula pjesma mađarskih navijača.

Gošće su konstantno vodile, na poluvremenu imale devet golova prednosti (19:10), u sedmom minutu nastavka i plus 12 (23:11)…

Budućnost u narednom kolu 26. februara gostuje Vardaru, neprikosnovenom lideru grupe 1.

Uoči osmog kola, Budućnost je na trećem mjestu, sa dva boda više od Meca, koji gostuje Ferencvarošu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.