Vaterpolisti Crne Gore osvojili turnir ''Volvo kup'' u Budimpešti!
Foto: Wpolo.me

Pobijedili Mađarsku i Slovačku

Vaterpolisti Crne Gore osvojili turnir ''Volvo kup'' u Budimpešti!

Sa dvije pobjede (Mađarska 9:4 i Slovačka 18:3) te remijem sa Hrvatskom 7:7, vaterpolo reprezentacija Crne Gore na sjajan način odradila je međunarodni turnir ''Volvo kup'' u Budimpešti na kojem je osvojila prvo mjesto. Selektor Vladimir Gojković itekako zadovoljan, ali ističe da je pred njima tek naporan rad.

''Zadovoljni smo jer je u ekipi veliki broj mladih igrača. Nijesmo ni mi želji da se toliko veliki broj novih igrača odjednom uključi u prvi tim, ali takva je situacija. Krenuli smo jedan novi proces, ali poslije ovog turnira moramo ostati na zemlji. Lijepo je kad pobijediš Mađare ali moramo biti svjesni da oni nijesu bili kompletni. Treba samo da nastavimo sa radom jer se svaki rad isplati. Imamo prostora za napredak, ali ništa ne možemo napraviti tokom noći'', kazao je Gojković a onda se osvrnuo na naredni period.

''U martu nas očekuje okupljanje igrača iz domaće lige, kao što je bio slučaj krajem prošle godine, i pred odlazak za Budimpeštu. Čim se završi domaće prvenstvo u maju, krećemo sa periodom velikog rada sa igračima iz domaćih klubova. Postepeno bi priključivali igrače iz inostranstva, tako da bi imali nešto više od dva mjeseca priprema za Svjetsko prvenstvo'', poručio je selektor Crne Gore.

Wpolo.me

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.