Stiže prinova: Novak i Jelena Đoković čekaju drugo dijete
Novak i Jelena Đoković

Stiže prinova: Novak i Jelena Đoković čekaju drugo dijete

Novak Đoković i njegova supruga Jelena drugi put će postati roditelji.

Neimenovani izvor beogradskog dnevnika tvrdi da će Đokovići drugo dijete dobiti u avgustu. Pretpostavlja se da je trudnoća razlog zbog kog Jelena Đoković nije prisustvovala mečevima Dejvis kup reprezentacije Srbije u Nišu prošlog mjeseca, prenosi "Blic".

Najbolji srpski teniser i njegova supruga su prvo dijete, sina Stefana, dobili 21. oktobra 2014. godine. 

"Dragi moji prijatelji, sa mnom ste proživjeli mnoge lijepe i teške trenutke u karijeri. Ne mogu biti srećniji covjek jer imam zdravlje, ljubav i Bog me je blagoslovio da radosno sa svojom Jelenom očekujem novog člana porodice. Jelena je trudna", napisao je Đoković na svom Fejsbuk profilu kada je objavio prvu trudnoću. 

Ovog puta se nije oglašavao na društvenim mrežama, a posljednju objavu na Tviteru imao je 1. februara nakon posjete vrtiću u Medoševcu. 

Đoković će sljedeći nastup imati početkom marta na prvom Mastersu sezone u Indijan Velsu, a potom 22. na drugom u Majamiju. Na oba turnira brani titule. 

Novak je trenutno drugi teniser svijeta, zaostaje 1.715 bodova za liderom na ATP listi Endijem Marijem.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.