Mekonel umjesto Vučevića bio zvijezda večeri (VIDEO)
Foto: Beta

Neizvjesnost do samog kraja

Mekonel umjesto Vučevića bio zvijezda večeri (VIDEO)

Centar crnogorske reprezentacije je, naime, 26,7 sekundi prije kraja sjajnim potezom doveo Orlando u vođstvo 111:110.

Nikola Vučević je mogao biti junak utakmice između Orlanda i Filadelfije - centar crnogorske reprezentacije je, naime, 26,7 sekundi prije kraja sjajnim potezom doveo Orlando u vođstvo 111:110, prenose Vijesti.

Sve je, međutim, pokvario Ti Džej Mekonel koji je pogodio 5,8 sekundi prije kraja utakmice i donio trijumf gostima (112:111).

Pogledajte odličan potez našeg reprezentativca, koji je meč završio sa dabl-dabl učinkom.

A koš Mekonela iz Filadelfije je najbolji potez večeri u NBA ligi, posebno što je ovaj košarkaš i presjekao loptu u pokušaju Orlanda u posljednjem napadu da dođe do pobjede.

 
 
 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.