Ove godine izlazi ajfon 8 po paprenoj cijeni!
Ilustracija

Neće vam se dopasti

Ove godine izlazi ajfon 8 po paprenoj cijeni!

Ove godine Epl izbacuje ajfon8. Detalji su već poznati a sada i cijena. Kupci će sigurno biti razočarani jer je prvi put probijena granica od "magičnih" 1.000 dolara.

Kako prenose američki mediji, pozivajući se na informacije "Fast Company" koji su dobro upućeni u dešavanja u Eplu, novi telefon će koštati više od 1.000 dolara. Razlog su brojna tehnička unaprijeđenja koja se spremaju za ajfon8 a ponajprije bežično punjenje, prenosi Blic.

Naime, zbog ovakovog načina punjenja baterije Epl mora da ubaci još jedan grafitni sloj u telefon kako bi zaštitio 3D tač senzor Uz to, telefon će cio biti napravljen od stakla (samo će ivice biti od nerđajućeg čelika) što takođe utiče na krajnju cijenu modela kojim Epl obilježava 10 godina od puštanja u prodaju prvog ajfona.

Ono što je za sada poznato jeste da bi ajfon8 trebalo da ima 5,8 inčni, potpuno novi OLED ekran. Home dugme i senzor za otisak prsta biće ugrađeni u sam ekran, a navodno postoji mogućnost i da dugme za uključivanje kao i za regulaciju zvuka ne budu ispupčeni kao do sada. Telefon će imati dualnu kameru kao i novu 3D tač tehnologiju.

Navodno, pored ajfona8, koji će najvjerovatnije biti predstavljen u septembru, trebalo bi da se na tržištu pojavi i ajfon7S, apgrejdovana verzija.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.