Ruskinja otkrila koje su teniserke lezbijke
Ekatarina Bičkova

Svaka 10. teniserka voli djevojke

Ruskinja otkrila koje su teniserke lezbijke

Malo poznata ruska teniserka Ekatarina Bičkova otkrila je da mnoge njene koleginice vole isti pol.

– Na planeti živi šest milijardi ljudi, tako da, u tenisu postoji puno djevojaka koje vole djevojke, Mislim, svaka deseta, otprilike– rekla je Ekaterina.

Ruskinja je potom otkrila imena igračica za koje smatra da su lezbijke.

– Stabs, Rejmond, Danilidu, Skjavone, Larson, Delakva, Suarez- Navaro su takve. Sigurno ih ima oko 40. Ništa se posebno ne događa u svlačionici, ali je čudno. I to nije baš najprijatnije zato što cijelo vrijeme gledaju u tebe.

Ekatarina je istakla da je mnogo nerviralo kako je gledaju u svlačionici djevojke koje vole žene.

- Nisam nikada vidjela da se neke dvije djevojke ljube ili razmjenjuju nježnosti, ali je primjetno da nešto postoji kada ste zajedno u svlačionci s njima. To nije nimalo prijatno jer vas konstantno gledaju. To me zaista frustrira, pošto me stvarno ne zanima ko spava s kim. Nema potrebe da imamo bilo kakav kontakt – ne dirajte me, ne dodirujte me, ne gledajte me i ne petljajte se u moj privatni život.

Bičkova se osvrnula na neke kolege koje, prema njenom mišljenju, ne vode sportski život. 

- David Ferer je ranije pušio gotovo paklu cigareta dnevno. Neke belgijske igračice takođe puše, i to ne samo kada piju, nego na svakodnevnoj bazi. Oduvijek sam bila zapanjena time jer smatram da je to pogrešno, a one su pored svega toga igrale bolje od mene", zaključila je tridesetjednogodišnja Ruskinja.

Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.