Povlači se 88.000 „ajfona“
Ilustracija

Povlači se 88.000 „ajfona“

Iz „Epla“ je saopšteno da će povući 88.000 „ajfona 6S“, ali se negira rizik od eksplozije i samozapaljenja.

Kompanija je počela program povlačenja još u novembru 2016. godine, kada je otkriven problem sa baterijama.

O povlačenju velikog broja telefona saopštenje je izdalo Ministarstvo ekonomije Ujedinjenih Arapskih Emirata, pošto je dobilo zvaničan dopis od „Epla“.

Utvrđeno je da su riziku od iznenadnog isključivanja skloni „ajfoni 6S“, koji su proizvedeni u Kini tokom septembra i oktobra 2015. godine.

Ovi telefoni mogu da se otključaju sami od sebe, brzo gube napon, a u nekim slučajevima ga uopšte nije moguće ponovo uključiti.

Da li je i vaš „ajfon“ dio serije koja ima ove probleme, možete provjeriti pomoću serijskog broja na ovom sajtu

sputniknews.com

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.