Selfie štap je prošlost, živio SelfieFeet (VIDEO)
Foto: Screenshot/YouTube

Selfie štap je prošlost, živio SelfieFeet (VIDEO)

Selfie štapovi su već dugo na tržištu, a sada se pojavio novi način pravljenja selfie fotografija, a to je SelfieFeet.

Radi se o elastičnoj traci s magnetom koja se stavlja na stopalo, a kojom se upravlja pomoću daljinskog upravljača putem Bluetootha. 

Kreatori SelfieFeeta su rekli da su željeli da ponude hands-free mogućnost pravljenja selfi fotografija. Pričvršćivanje telefona na stopalo im je bilo najlogičnije rješenje. 

Osim toga, selfi štapovi su zabranjeni u nekim restoranima, barovima i muzejima. 

SelfieFeet se jednostavno postavlja na stopalo, potom se pričvršćuje telefon, a pritisak na malom daljinskom upravljaču je dovoljan za odličan selfi. Zahvaljujući magnetu, telefon se može pričvrstiti i na metalne površine. Traka se može staviti i na ruku. 

Cijena SelfieFeeta iznosi 25 dolara.

 

klix.ba

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.