Tošić udario glavom Van Persija u sred utakmice (FOTO/VIDEO)
Foto: sportsport.ba

Incident na stadionu u Turskoj

Tošić udario glavom Van Persija u sred utakmice (FOTO/VIDEO)

Duško Tošić je isključen u meču osmine finala turskog fudbalskog Kupa jer je udario glavom Robina van Persija, koji je potom izbjegao batine, a onda i donio trijumf Fenerbahčeu nad Bešiktašem od 0:1.

U 41. minutu Tošić i Van Persi su pali na rubu kaznenog prostora, a sudija je svirao prekršaj u korist holandskog napadača.

Bijesan, jer je bio ubijeđen da je rival odglumio prekršaj, Tošić je krenuo ka njemu, udario ga glavom, ali ne toliko snažno koliko je Van Persi odglumio prilikom pada.

Duško Tošić je tada dobio crveni karton, što ga je dodatno razbjesnelo pa je jurnuo ka Holanđaninu ne bi li se obračunao.

Saigrači su ga u tome spriječili, i u to u dva navrata, a Van Persi je u 72. minutu dao gol kojim je "Fener" prošao dalje.

 
Ovim povodom izuzetno burno je reagovala i supruga Duška Tošića, Jelena Karleuša, čije tvitove je teško prepričati.
 
Najprije je, prema navodima brojnih turskih medija, objavila poruku na engleskom "Van Persi je jedan glupi mamoj***! Slomi nogu, se**njo!", što je naknadno obrisala uz sledeće obrazloženje: "Duško me je zamolio da obrišem prethodni tvit, što sam i uradila. Šta da kažem, ne volim prljave igrače. Poljupci za sve navijače Bešiktaša".
7F3ktkqTURBXy80MWZlNGQ2NDk4MDdhYTQ5MDdhMmFkY2E2Mjc4YzQ1My5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Foto: karleusastar/twitter

iTMktkqTURBXy83ZWUzYzliNjE1NmRkY2E1M2FmYTUwYmI1ZTYwNmU3MC5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Foto: karleusastar/twitter

 

Blic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.