Popović trener sa najviše pobjeda u istoriji NBA ligi
Greg Popović

Trener San Antonija

Popović trener sa najviše pobjeda u istoriji NBA ligi

Trener San Antonija Greg Popović postao je rano jutros trener s najviše pobjeda sa jednim klubom u istoriji NBA lige.

Popovićev San Antonio pobjedio je Denver sa 121:97, što je treneru bila 1.128. pobjeda sa Spursima, čime je pretekao dosadašnjeg rekordera, Džerija Slouna iz Jute.

Ovo je Spursima bila poslednja utakmica na domaćem terenu prije serije od osam mečevea u gostima. Najefikasniji u timu bili su Kavaj Lenard sa 19, kao i Toni Parker i Manu Djinobili sa po 18 poena.

Džamal Marej postigao je 20 poena za Denver, dok je Nikola Jokić postigao 11 poena za 15 minuta provedenih na terenu.

 

Beta
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.