Đoković potvrdio da neće učestvovati na turniru u Dubaiju
Novak Đoković

Sledeće takmičenje u martu

Đoković potvrdio da neće učestvovati na turniru u Dubaiju

Najbolji srpski teniser Novak Đoković otkrio je planove za narednih nekoliko nedjelja.

Đoković je potvrdio da neće učestvovati na ATP turniru u Dubaiju, već da će mu sledeće takmičenje biti onaj u Indijan Velsu, prenosi B92.

Novak je godinama nastupao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, na turniru koji mu je među omiljenima i koji je osvajao četiri puta.

On je takmičenje na Australijan openu završio u drugom kolu porazom od Denisa Istomina, posle čega je nastupao za Dejvis kup reprezentaciju i obnovio povredu ramena. 

Što se tiče Indijan Velsa, Đoković će braniti titulu osvojenu prošle godine, a taj turnir na programu je od 6. do 19. marta.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.