Budućnost slavila protiv Triglava
Ilustracija

Budućnost slavila protiv Triglava

Košarkašice Budućnosti pobijedile su Triglav 55:43 u gostima, u WABA superligi.

Podgoričanke su brzo zaboravile poraz od Beroe i bile su sigurne u Kranju. Plavo-bijele su do šeste pobjede stigle lako, a pitanje pobjednika riješile su već do poluvremena.

Plavo-bijele su do odmora stvorile prednost od 13 poena, 34:21 i taj su višak sa lakoćom sačuvale do samo kraja.

Tamara Kapor je bila najefikasnija sa 17 poena, ali je najbolja bila Kristina Tupuzovič koja je uz 15 koševa imala i čak 17 skokova. Dvocifrena je bila i Irena Matović sa 11 koševa.

Na drugoj strani 16 poena Kalušić, osam Zilbert.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.