Bonaventura zbog povrijede propušta ostatak sezone
Đakomo Bonaventura

Očekuje ga operacija

Bonaventura zbog povrijede propušta ostatak sezone

Fudbaler Milana Đakomo Bonaventura će zbog povrijede propustiti ostatak sezone, potvrdio je njegov hirurg.

Nakon poraza Milana od Udinezea 27-godišnjem vezisti je dijagnostikovana povrijeda lijevog aduktora, a hirurg je rekao da će moći da igra tek sljedeće sezone.

“Mislim da će se vratiti na teren naredne sezone ukoliko se tokom operacije ne dogodi nešto neočekivano. Operisao sam skijaša Petera Fila koji je imao sličnu povrijedu. On se vratio nakon četiri mjeseca, međutim, u fudbalu ne možete očekivati tako brz povratak”, kazao je hirurg.

Bonaventura je ove sezone u italijanskom šampionatu odigrao 19 utakmica i postigao tri gola.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.