Barselona traži uvođenje video tehnologije
Foto:FC Barcelona

"Sudijama potrebna pomoć"

Barselona traži uvođenje video tehnologije

Nakon što u jučerašnjoj utakmici protiv Betisa u Sevilji (1:1) fudbalerima Barselone nije priznat regularan pogodak iz katalonskog kluba traže uvođenje video tehnologije u susretima španske Primera lige.

Igrao se 79. minut meča 20. kola kada je lopta završila iza gol linije Andalužana više od pola metra, poslije čega je Aisa Mendi izbio u centralni dio teren. Ipak, sudija nije signalizirao pogodak, pa je Barselona ostala bez trijumfa i očigledno je oštećena.

"Šta da kažem. Nemam šta reći. Svi ste vidjeli. Sudijama očito treba pomoć. Video tehnologija se treba uvesti", rekao je Luis Enrike, trener Barselone, prenosi Anadolija.

Nezadovoljstvo sudijskom greškom na društvenim mrežama izrazili su i brojni igrači Barse, među kojima je Luis Suarez napisao:

"Nevjerovatno, nije gol. Ali, lopta je prešla gol liniju više od metar". 

Barselona je druga na tabeli sa 42 osvojena boda iz 20 utakmica, jednom više od lidera Reala za kojim sada zaostaje i četiri boda.

U 21. kolu Primere idućeg vikenda Barselona će biti domaćin sedmom Atletiku, dok će Real biti gost osmoplasirane Selte. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.